Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

EQUIP DOCENT CONVIDAT 2017

ALEJANDRO BARRANQUERO

 

És professor i investigador al Departament de Periodisme i Comunicació Audiovisual a la Universidad Carlos III de Madrid. Les seves línies d'investigació exploren les connexions entre comunicació i canvi social: mitjans alternatius i comunitaris, educomunicació, comunicació ambiental, teoria crítica, etc. Doctor en Periodisme i Llicenciat en Periodisme i en Comunicació Audiovisual a la Universitat de Màlaga. És director de la Xarxa d'Investigació en Comunicació Comunitària, Alternativa i Participativa (RICCAP) (www.riccap.org) i del Grup de Treball en Comunicació i Ciutadania de l'Associació Espanyola d'Investigació de la Comunicació (AE-IC) (www.ae-ic.org).

ANA FERNÁNDEZ-ABALLÍ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doctora en Comunicació Social (2016) per la Universitat Pompeu Fabra, on va treballar com a docent i investigadora. Llicenciada en Economia per la Universitat de Salamanca (2009) i Màster en Disseny i Comunicació per Elisava (2010). Actualment treballa com a coordinadora de comunicació i d'investigacions a l'Associació La Xixa Teatre. Project Manager en projectes locals, nacionals i europeus (FOTEL, Y4Y, BODI). Forma part del Grup de Recerca UNICA (UPF). Ha publicat diversos articles sobre epistemologia freireana, comunicació participativa per al desenvolupament, pedagogia critica i anàlisi crítica del discurs d'ONGs.

ROSARIO LUNA


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formada a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de Buenos Aires, rep el títol de doctora per la Universitat de Salamanca. És especialista en Educació i Comunicació audiovisual. Realitza projectes de comunicació comunitària i desenvolupament destinats a joves i docents de la ciutat de Buenos Aires, Argentina. Participa en nombrosos congressos i publicacions científiques, i dirigeix diferents projectes d’investigació  d’aquesta especialitat. Ha exercit com a professora en diverses universitats iberoamericanes: Universitat de Buenos Aires (Argentina), Universitat de Salamanca (Espanya), Universitat de Santiago de Compostel·la (Espanya), Universitat Nacional de l´Est (Paraguai) i la Universitat d’Extremadura, on exerceix la tasca docent en l´actualitat.

MARCELO A. MARTÍNEZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doctor en Ciències de la Comunicació i professor titular de la USC. El seu treball s'ha enfocat en les relacions i experiències entre comunicació i comunitat. Ha coordinat, conjuntament amb altres col•legues europeus i llatinoamericans, alguns textos sobre aquest encreuament. És coordinador de la Xarxa Europa-Amèrica Llatina de Comunicació i Desenvolupament, director de la Revista Internacional de Comunicació i Desenvolupament (RICD), i coordinador del grup de recerca de la USC Cidadanía e Comunicación (CIDACOM).


Professorat del seminari

CARME MAYUGO

 

Experiodista i educomunicadora. Doctora en educomunicació i comunicació comunitària per la USC. Llicenciada en Ciències de la Informació i màster en Comunicació i Educació per la UAB. Investigadora del grup Ciutadania i Comunicació (CIDACOM) de la USC i integrant de la xarxa d'investigació REAL_CODE. Cofundadora de Teleduca. Educació i Comunicació des d'on coordina i realitza projectes educomunicatius de dinamització comunitària. Integra Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors, Artibarri. Xarxa Catalana de Comunitats Creatives per a la Transformació Social i Assemblea per la Comunicació Social (LaTele).

ALFREDO COHEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És comunicador social i periodista. Doctor en comunicació i educació per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en documental de creació. És el coordinador general d'elparlante des de 2009 a Barcelona i des de 2013 també a Colòmbia.