Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

equip docent convidat 2019

FLORENCIA GONZÁLEZ BRIZUELA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advocada, Màster en Ciutadania i Drets Humans, i en Estudis Internacionals, i PhD en Dret i Ciències Polítiques per la Universitat de Barcelona. Especialista en feminismes, interculturalitat, interseccionalitat i gènere, també investiga sobre racisme, drets humans i dones en processos migratoris. Utilitza en els tallers la metodologia del teatre de les oprimides com a eina de transformació social.

DAVID VILLOTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formador, facilitador professional, assessor de projectes i estudiant de la saviesa col·lectiva i els processos grupals. Com a formador en facilitació de grups és membre del IIFACe i forma part del Camino del Élder. Treballa en la facilitació com una forma de servei als grups i al seu procés de transformació en ecosistemes conscients i sostenibles en la seva relació entre els objectius, la cura de les persones i els processos de grup. Com a facilitador ajuda a crear i sostenir espais de cocreació i escolta de la saviesa col·lectiva, en què la diversitat sigui acollida i celebrada en una visió comuna del que volem portar al món. Un espai on els conflictes siguin una font de transformació i els grups mestres de vida amb els quals asseure’s en el foc del procés.


Professorat del seminari

ALFREDO COHEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És comunicador social i periodista. Doctor en comunicació i educació per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en documental de creació. És el coordinador general d'elParlante des de 2009 a Barcelona i des de 2013 també a Colòmbia.

CARME MAYUGO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Experiodista i educomunicadora. Doctora en educomunicació i comunicació comunitària per la USC. Llicenciada en Ciències de la Informació i màster en Comunicació i Educació per la UAB. Investigadora del grup Ciutadania i Comunicació (CIDACOM) de la USC i integrant de la xarxa d'investigació REAL_CODE. Cofundadora de Teleduca. Educació i Comunicació des d'on coordina i realitza projectes educomunicatius de dinamització comunitària. Integra Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors, Artibarri. Xarxa Catalana de Comunitats Creatives per a la Transformació Social i Assemblea per la Comunicació Social (LaTele).